donderdag, 22 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDanny Verbeek: 'Zie FC Den Bosch niet als mijn eindstation'

Danny Verbeek: ‘Zie FC Den Bosch niet als mijn eindstation’

Waar veel van zijn ploeggenoten met NAC de Eredivisie ingaan, koos Danny Verbeek deze zomer voor een terugkeer naar FC Den Bosch. Onder trainer Wil Boessen wil de vleugelaanvaller de blessureperikelen achter zich laten en zijn oude niveau weer halen.

Investeren
,,De keuze om terug te gaan naar FC Den Bosch had ik al vrij vroeg gemaakt. Ik kon weer naar het buitenland, ben pas 26, maar voor mijn gevoel zit er gewoon meer in mijn carrière als ik fit ben. Dat is de laatste jaren niet meer het geval geweest. Was het pech? Lag het aan mezelf? Het zal ergens in het midden liggen. Ik wil nu in ieder geval in mezelf investeren en zorgen dat ik helemaal honderd procent fit word en blijf. Daarna hoop ik nog de stap te maken die ik denk te kunnen maken”, vertelt hij in BN/De Stem.

Eindstation
Het is dan ook de bedoeling om via FC Den Bosch weer een stap vooruit te zetten: ,,Ik zie dit zeker nog niet als mijn eindstation. Ik ben pas 26 en als het goed is heb ik nog een aantal jaren te gaan. Ik wil FC Den Bosch op de kaart zetten, mezelf op de kaart zetten en de stap hogerop maken.”

Andere koers
Blijven bij NAC zag Verbeek niet als verstandige optie: ,,NAC ging een andere koers varen met heel veel huurlingen van Manchester City. Ik wist niet wie ze nog meer wilden halen. Daarnaast drukte ik op de begroting, waardoor NAC het liefst van mij afwilde. Dan sta je al met 1-0 achter en daar had ik helemaal geen zin meer in.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD