HomeClubsIJsselmeervogelsDanny van den Meiracker maakt rentree bij Vogels en scoort twee keer

Danny van den Meiracker maakt rentree bij Vogels en scoort twee keer

IJsselmeervogels won zaterdag met 5-2 een oefenduel van Prestige Sports, een verzameling van ex-spelers die nog lonken op een profcontract. Opvallende man aan de kant van de Rooien was spits Danny van den Meiracker. Hij scoorde twee keer.

Rentree

Het was lang geleden dat de aanvaller speelminuten maakte en scoorde voor de Rooien. Hij raakte begin september in het uitduel bij Noordwijk geblesseerd. Vele weken zag hij meer behandel- en wachtkamers van binnen dan kleedkamers, maar afgelopen zaterdag was hij weer van de partij. Van den Meiracker maakte zijn treffers in de laatste vijf minuten.

Treffers

Zijn eerste goal was de mooiste van de middag. Met een fraaie lob verschalkte hij doelman Platero Bustos. Bij zijn tweede treffer was hij de eerste- en derde man in een vloeiende aanval.

De spits werd aan de rechterkant diep gestuurd en verstuurde een lage pass ‘over de hele’ richting Khalid Tadmine. Hij retourneerde de bal richting Van den Meiracker. Hij bracht de eindstand op 5-2.

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.