dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsDanny van den Meiracker kiest voor Quick Boys en kijkt uit naar...

Danny van den Meiracker kiest voor Quick Boys en kijkt uit naar derby met Katwijk

Danny van den Meiracker verkast van IJsselmeervogels naar Quick Boys. Hij tekende voor twee seizoenen.  Eerder legde Quick Boys al Tyrone Owusu, wekelijks uitblinker als back bij Scheveningen, vast.

Van den Meiracker (33) is met meer dan tachtig doelpunten en dertig assists een van de meest productieve centrumspitsen van de Jack’s League. Hij speelde eerder voor Spakenburg, FC Lienden en IJsselmeervogels.

bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff is een tevreden mens. ,,Wij zijn heel blij dat hij voor onze club heeft gekozen. Met zijn specifieke kwaliteiten zorgt Danny ervoor dat de technische staf van Quick Boys komende seizoenen meer mogelijkheden heeft in de voorste linie.”

Van den Meiracker zegt. ,,Ik voel me topfit en veel te goed om te stoppen. Toen ik bekendmaakte dat ik zou vertrekken bij IJsselmeervogels, zei ik tegen mijn vriendin dat er nog één club zou zijn waar ik graag voor zou willen voetballen: Quick Boys. Uiteindelijk belde Gert mij en waren we er dan ook binnen drie kwartier uit.”

 

,,Ik heb nu 10 tot 15 keer Spakenburg – IJsselmeervogels meegemaakt. Dat is altijd een hele happening met heel veel publiek van buitenaf. Maar Quick Boys – Katwijk moet ook heel bijzonder zijn als ik de verhalen mag geloven. Ik heb mij laten vertellen dat deze derby puurder is. Meer haat en nijd. Ik kijk er erg naar uit.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD