maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC Lienden'Danny van den Meiracker is zó goed'

‘Danny van den Meiracker is zó goed’

FC Lienden won in de Tweede Divisie afgelopen weekend met 3-2 van HHC Hardenberg. Beide ploegen waren redelijk gelijkwaardig, maar één man maakte het verschil.

Dat weet ook HHC-speler Kevin Görtz. Op de vraag of de ploeg zichzelf iets kan verwijten antwoordt hij in De Stentor als volgt: ,,Ik weet waar jij op doelt. Danny van den Meiracker. Ehm, nou… Kijk, bij standaardsituaties heb je tijd om de organisatie strak neer te zetten. Het plan was dat Koos Werkman, onze beste kopper, voor de dekking zou zorgen. Dat lukte nog wel. Maar in vrijere situaties is daar eigenlijk geen beginnen aan. Die gozer is zó goed. De beste spits van de tweede divisie. En misschien nog wel van een niveautje daarboven ook.”

Lees ook: Van den Meiracker staat alleen open voor club uit Madrid

Twee doelpunten

Van den Meiracker was in het duel met HHC twee keer trefzeker. Ook coach Gert Jan Karsten van HHC erkent de kwaliteiten van de spits. ,,Natuurlijk staat Bouws bij de 3-1 aan de verkeerde kant te dekken. Stom. Met een beetje geluk hadden we hier een puntje gepakt. Maar eerlijk is eerlijk, die Van den Meiracker is gewoon een geweldige spits.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD