HomeCompetitiesTweede DivisieDanny van den Meiracker en IJsselmeervogels na dit seizoen uit elkaar

Danny van den Meiracker en IJsselmeervogels na dit seizoen uit elkaar

Danny van den Meiracker neemt mogelijk na dit seizoen afscheid van het topamateurvoetbal. De 32-jarige aanvaller vertrekt in ieder geval komende zomer bij IJsselmeervogels.

,,We zijn gezamenlijk tot de keuze gekomen om na dit seizoen uit elkaar te gaan. De corona-periode heeft er voor gezorgd dat Danny wat vaker thuis bij zijn gezin is en dat is hem goed bevallen. Daarbij komt dat hij sinds zijn verhuizing naar Assendelft tegen flink meer reistijd aan loopt, wat zijn behoefte om vaker bij zijn jonge gezin te zijn redelijk doorkruist. Danny gaat daarom op zoek naar een club dichter bij huis, waarbij hij waarschijnlijk in een vriendenteam gaat spelen, tenzij er nog een mooie club voorbij komt”, stelt Erwin van der Lugt namens de technische commissie van de Rooien op de clubsite.

Van den Meiracker speelde eerder voor sv Baarn, Spakenburg, NEC, TOP Oss en FC Lienden en ontpopte zich tot een waar fenomeen in de Tweede Divisie. Alleen al bij IJsselmeervogels scoorde hij 40 goals in 66 officiële duels, naast 19 assists.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.