maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysDanny Buijs vertrekt na dit seizoen bij Kozakken Boys

Danny Buijs vertrekt na dit seizoen bij Kozakken Boys

Danny Buijs is bezig aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer van Kozakken Boys. De oud-prof verlaat de Werkendammers volgende zomer voor een nog onbekende nieuwe uitdaging. Buijs is dan vier jaar coach geweest van de club.

Geweldige leerschool
De coach kan nu al terugkijken op een zeer succesvolle tijd op de Zwaaier. Buijs loodste Kozakken Boys naar het kampioenschap in de Topklasse, wist de club te kwalificeren voor de Tweede Divisie en werd vorig seizoen achter Jong AZ de beste amateurclub van het land. ,,Ik ben de club dankbaar voor de geboden kans om als jonge onervaren trainer te mogen werken bij een mooie club als Kozakken Boys. De afgelopen seizoenen waren een geweldige leerschool waarin ik mezelf enorm heb kunnen ontwikkelen. Ik ben trots dat ik nu mijn vierde jaar inga als trainer van Kozakken Boys en daarmee een van de langstzittende trainers ben in de geschiedenis van de club”, stelt hij op de clubsite.

Inzet en gedrevenheid
Technisch directeur Kees Spaan: ,,Danny Buijs is een uitstekende trainer die een mooie verdere trainerstoekomst tegemoet gaat.” Voorzitter Henk de Goeij: “Danny is een belangrijke schakel geweest in het succes van de afgelopen jaren. Kenmerkend voor mij is de inzet en gedrevenheid waarmee hij te werk gaat.”

Kozakken Boys zegt rustig te tijd te zullen nemen voor haar zoektocht naar een nieuwe hoofdcoach.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD