Volg ons

Tweede Divisie

Danny Buijs ‘in gesprek met meerdere profclubs’

Danny Buijs ‘in gesprek met meerdere profclubs’

Waar ligt de toekomst van Danny Buijs? De vertrekkend coach van Kozakken Boys wordt hardnekkig in verband gebracht met FC Groningen, maar mogelijk zijn er meer clubs die azen op de beloftevolle coach.

Geen groen licht
Buijs hield zich na de zege op De Dijk op de vlakte over de interesse: ,,Het enige wat ik kan zeggen is dat ik met een aantal clubs oriënterend in gesprek ben, maar er is nog nergens groen licht. Met die clubs is afgesproken dat ik geen namen noem”, stelt hij in het AD.

FC Groningen
Bij het Ziggo-programma Rondo werd gemeld dat Buijs in ieder geval oriënterend gesproken heeft met FC Groningen. Feit is ook dat technisch manager Ron Jans vorige week zaterdag op de tribune zat bij het duel tussen Kozakken Boys en Jong Sparta.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie