maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogels'Danny Buijs heeft aanbieding IJsselmeervogels in beraad'

‘Danny Buijs heeft aanbieding IJsselmeervogels in beraad’

IJsselmeervogels hoopt binnen drie weken Danny Buijs te presenteren als trainer voor volgend seizoen. De huidig coach van Kozakken Boys heeft volgens goed geïnformeerde bronnen een aanbieding van de Rooien in beraad, weet Voetbal247.nl.

Uitsluitsel
Begin januari moet de oud-prof van onder meer ADO Den Haag, Feyenoord en FC Groningen naar verluidt uitsluitsel geven aan de technische commissie van de club, waarmee de coach inmiddels twee gesprekken voerde. Hercules-trainer Eric Speelziek gold als tweede kandidaat op het lijstje van IJsselmeervogels om na de zomer aan de slag te gaan op de Westmaat, maar hij gaf deze week reeds zijn ja-woord aan Sparta Nijkerk.

Ambities
Buijs maakte al vroeg dit seizoen kenbaar bezig te zijn aan zijn laatste jaar in Werkendam. Hoewel zijn ambities in het betaald voetbal liggen, sloot hij een overstap naar een andere topamateurclub niet direct uit. Bij IJsselmeervogels heeft huidig coach Willem Leushuis officieel nog geen uitsluitsel gekregen van de technische commissie over zijn toekomstperspectief, maar de ervaren Woudrichemmer zal ongetwijfeld door de aanhoudende geruchten zijn eigen conclusies hebben getrokken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD