woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogels'Danny Buijs gelinkt aan IJsselmeervogels'

‘Danny Buijs gelinkt aan IJsselmeervogels’

Kozakken Boys-trainer Danny Buijs wordt steeds nadrukkelijker in verband gebracht met IJsselmeervogels. De oud-prof kondigde aan na dit seizoen te vertrekken uit Werkendam.

Niet uitgesloten
Zowel RTV Utrecht als het AD maakten afgelopen dagen melding van het feit dat Buijs in beeld zou zijn om volgend seizoen trainer van de Rooien te zijn. Buijs gaf tegenover deze website onlangs nog aan dat het zijn ambitie is om aan de slag te gaan in het betaald voetbal, maar een andere topamateurclub niet geheel uit te sluiten.

Meest beloftevol
In De Telegraaf wordt de coach bovendien vandaag uitgelicht in de column van Valentijn Driessen. Die prijst daarin Arne Slot, ,,samen met Danny Buijs de meest beloftevolle cursist op de huidige cursus Coach Betaald Voetbal.”

Leushuis
Huidig IJsselmeervogels-trainer Willem Leushuis heeft een aflopend contract. De technische commissie is van plan in de winterstop met hem om tafel te gaan. Leushuis, geconfronteerd met de geruchten over de interesse in Buijs, stelde zaterdagmiddag tegenover RTV Utrecht: ,,Dan wens ik de club heel veel succes, want Danny is een heel goede trainer.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD