zondag, augustus 14, 2022
HomeCompetitiesTweede DivisieDanny Buijs gaat niet in op aanbieding IJsselmeervogels

Danny Buijs gaat niet in op aanbieding IJsselmeervogels

Danny Buijs wordt niet de nieuwe trainer van IJsselmeervogels. De oefenmeester heeft de technische commissie laten weten dat hij voorlopig niet ingaat op de aanbieding die de club hem deed.

Wachten op betaald voetbal club
,,Ik heb een prima oriënterend gesprek gehad met IJsselmeervogels, waarin de club op mij een uitstekende indruk heeft gemaakt. Toch blijft het daarbij, omdat ik wil wachten tot de markt in het betaald voetbal op gang gaat komen. Dat betekent misschien wel dat ik moet wachten tot maart of april. Tevens heb ik op dit moment al mijn energie keihard nodig om de UEFA Pro cursus goed af te ronden en mijn mooie periode bij Kozakken Boys zo goed mogelijk af te sluiten”, stelt Buijs tegenover Voetbal247.nl ,,Nu gaan we eerst lekker genieten van de feestdagen.”

Ambitie
Buijs maakte er nooit een geheim van dat zijn ambities in het betaald voetbal liggen. Bij zijn aankondiging dat hij in Werkendam bezig is aan zijn laatste seizoen gaf de ambitieuze oefenmeester al graag de stap naar het profvoetbal te willen maken, al wilde hij de deur naar een andere topamateurclub niet helemaal bij voorbaat sluiten.

Speelziek
Voor IJsselmeervogels zal het afhaken van Buijs een vervelende streep door de rekening zijn. De oud-prof stond prominent bovenaan het kandidatenlijstje om volgend seizoen trainer te worden. Op de tweede plaats stond Hercules-coach Eric Speelziek genoteerd. De succescoach uit Ede gaf echter vorige week zijn ja-woord aan hoofdklasser Sparta Nijkerk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS