zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlEredivisieDammers verruilt FC Groningen voor Willem II

Dammers verruilt FC Groningen voor Willem II

Wessel Dammers staat op het punt om FC Groningen te verlaten voor Willem II. De Tilburgers huren de centrale verdediger tot het einde van dit seizoen met een optie tot koop. De 26-jarige speler heeft nog een contract tot 2023 in het noorden des lands, dat meldt De Telegraaf.

Wessel Dammers genoot zijn jeugdopleiding bij Feyenoord. De verdediger speelde eerder ook voor SC Cambuur en Fortuna Sittard. In 2020 streek hij neer in Groningen, waar hij al vrij snel basisspeler werd. Echter, de laatste weken is hij die plek wel kwijt en fungeert hij vooral nog als wisselspeler. Alle ruimte voor Willem II dus om de transfer in te zetten.

Afgelopen woensdagavond hadden sponsoren van Willem II een onderhoud met de Raad van Commissarissen van de club. Zij waren namelijk ongerust over het uitblijven van nieuwe spelers, Willem II staat namelijk in de gevarenzone en verloor al 10 wedstrijden op rij.

Wessel Dammers is na Kilian Ludewig en Jizz Hornkamp de derde winterse versterking voor de Brabanders.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD