dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDaan Driever verlaat Be Quick 1887 voor Koninklijke HFC

Daan Driever verlaat Be Quick 1887 voor Koninklijke HFC

Daan Driever speelt volgend seizoen voor Koninklijke HFC. De 24-jarige aanvallende middenvelder komt over Be Quick 1887, waar hij sinds de jeugd speelt.

Belletje rinkelen
Een verhuizing naar Amsterdam zorgt ervoor dat Driever op zoek was naar een nieuwe club. ,,Toen Daan Driever half mei bekendmaakte Be Quick 1887 uit Haren te gaan verlaten omdat hij zijn maatschappelijke carrière in Amsterdam wenste voort te zetten zal bij vele leden van technische commissies van topamateurverenigingen in onze regio een belletje zijn gaan rinkelen”, schrijft HFC op haar clubsite.

Waardevolle toevoeging
,,De sterke aanvallende middenvelder zou immers voor elke vereniging een waardevolle toevoeging voor hun selectie zijn. Zo ook dus bij de technische commissie van Koninklijke HFC die snel schakelde en direct contact legde met Daan. Na een aantal prima gesprekken tussen beide partijen en het bijwonen van de wedstrijd van ons eerste tegen Rijnsburgse Boys was de kogel door de kerk en werd er overeenstemming bereikt om volgend seizoen deel uit te maken van de selectie van de Koninklijken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD