Volg ons

ASV De Dijk

D-Day voor De Dijk

D-Day voor De Dijk

De Dijk wacht een mogelijk cruciale dag als het gaat om de toekomst van de club. Tijdens een Buitengewone Algemene Ledenvergadering kiezen de leden vanavond een nieuw bestuur. Er hebben zich twee complete besturen kandidaat gesteld.

Twee bestuurscombinaties
Leden kiezen dan ook geen afzonderlijke voorzitter, penningmeester en secretaris, maar tussen twee complete combinaties. De keuze gaat tussen een bestuur ‘groep Paul Barends’ en een bestuur ‘groep Saïd Bentohami’, weet RTV NH.

Wim Jonk
Opvallend is dat de groep Saïd Bentohami ook een viertal adviserende vrijwilligers bij haar voordracht betrekt, onder wie Wim Jonk. De Volendammer en oud-Ajacied zou jeugdtrainers gaan begeleiden wanneer het bestuur Bentohami wordt gekozen. Anderzijds heeft de groep Paul Barends de steun van het huidige demissionaire bestuur.

Bedreiging
De Dijk moet een nieuw bestuur kiezen nadat het oude bestuur opstapte. Aanleiding was de bedreiging van voorzitter Ton Langelaar door een lid. Die bedreiging leek weer samen te hangen met het conflict dat het oude bestuur had met geldschieter Heino Braspenning. De hoofdsponsor stapte circa twee maanden geleden op. In de weken die volgden gaven vervolgens veel spelers er de brui aan. Het is niet uitgesloten dat de keuze voor een bestuur ook consequenties heeft voor de financiële mogelijkheden om de selectie deze winterstop nog te versterken.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ASV De Dijk