Volg ons

Derde Divisie

Curty Gonzales verlaat Harkemase Boys voor Zeerobben

Curty Gonzales verlaat Harkemase Boys voor Zeerobben

Curty Gonzales vertrekt deze zomer bij Harkemase Boys. De creatieve aanvaller stapt over naar eersteklasser Zeerobben, dat al eerder Gustavo van der Veen vastlegde van SWZ Sneek.

Gonzales speelde tien jaar lang voor ONS Sneek alvorens hij vorige zomer de pikante overstap maakte naar Harkemase Boys. Hij verlaat nu na een jaar de Bosk voor de eersteklasser waar hij in de jeugd al eens speelde.


.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie