Volg ons

Tweede Divisie

Curieuze inleiding op treffer Bendadi (FC Lienden): ‘Ik stond al onder de douche’

Curieuze inleiding op treffer Bendadi (FC Lienden): ‘Ik stond al onder de douche’

FC Lienden pakte ondanks een zwakke eerste helft toch nog een punt tegen HHC Hardenberg. De treffer van de Betuwse ploeg was bijzonder, omdat de doelpuntenmaker eigenlijk al niet meer op het veld zou staan.

,,Ik stond al onder de douche, maar op dat moment zei Frank Wiafe dat hij last had van zijn hamstring en niet verder kon. Mocht ik mijn voetbalkleding toch weer aantrekken”, blikt Bendadi terug tegenover De Gelderlander. ,,Het was echt dramatisch in de eerste helft. We hadden gewoon met 3-0 achter moeten staan.”

,,De tweede helft begonnen we meteen veel beter en was HHC Hardenberg het kwijt. Ik had mezelf voorgenomen om bij de eerste mogelijkheid meteen op doel te schieten, want voor rust hadden we nul doelpogingen. Hij ging er lekker in.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Tweede Divisie