Volg ons

Tweede Divisie

Curieuze inleiding op treffer Bendadi (FC Lienden): ‘Ik stond al onder de douche’

Curieuze inleiding op treffer Bendadi (FC Lienden): ‘Ik stond al onder de douche’

FC Lienden pakte ondanks een zwakke eerste helft toch nog een punt tegen HHC Hardenberg. De treffer van de Betuwse ploeg was bijzonder, omdat de doelpuntenmaker eigenlijk al niet meer op het veld zou staan.

,,Ik stond al onder de douche, maar op dat moment zei Frank Wiafe dat hij last had van zijn hamstring en niet verder kon. Mocht ik mijn voetbalkleding toch weer aantrekken”, blikt Bendadi terug tegenover De Gelderlander. ,,Het was echt dramatisch in de eerste helft. We hadden gewoon met 3-0 achter moeten staan.”

,,De tweede helft begonnen we meteen veel beter en was HHC Hardenberg het kwijt. Ik had mezelf voorgenomen om bij de eerste mogelijkheid meteen op doel te schieten, want voor rust hadden we nul doelpogingen. Hij ging er lekker in.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie