vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlClubsCSV ApeldoornCSV Apeldoorn versterkt zich met Edilson José Coelho

CSV Apeldoorn versterkt zich met Edilson José Coelho

CSV Apeldoorn heeft zich voor komend seizoen versterkt met Edilson José Coelho. De aanvaller komt over van zondageersteklasser Rohda Raalte.

De 24-jarige Coelho, die aan zijn derde seizoen voor Rohda Raalte bezig is, zegt al eerder benaderd te zijn door CSV. ,,De afgelopen twee seizoenen ben ik benaderd door csv Apeldoorn. Ik ben echter geen speler die voor een korte tijd bij een club speelt en bovendien heb ik het goed naar mijn zin bij Rohda Raalte. Nu is het echter tijd om een nieuwe stap te zetten en heb ik in csv Apeldoorn een mooie nieuwe club gevonden. Dat ik in de zomer naar Apeldoorn ga verhuizen is een mooie bijkomstigheid”, vertelt hij op de website van de club.

De aanvaller verwacht zich snel thuis te voelen binnen het elftal: ,,Ik heb in het verleden samengespeeld met Fabian Put en Sebastian van Laar en omdat ik al eerder in Apeldoorn heb gewoond is de club voor mij ook niet onbekend. Daarnaast heb ik een fijn gesprek gehad met de hoofdtrainer. Hij heeft een goed toekomstplan geschetst waarin we met veelal jonge spelers gaan bouwen aan een nieuw team. Ik kijk ernaar uit om belangrijk te zijn met doelpunten en assists.

Coelho, die in het verleden onder andere actief was voor NAC, FC Twente en Go Ahead Eagles, tekent voor voor één seizoen op het Orderbos.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD