zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagCruciale zege Capelle bij DVS'33, Quick Boys klopt ODIN'59

Cruciale zege Capelle bij DVS’33, Quick Boys klopt ODIN’59

Capelle heeft een grote slag geslagen in de strijd tegen degradatie. De Rijnmondse formatie ging moeizaam de winterstop in, maar door de overwinning bij DVS’33 is nu voor het eerst een gaatje geslagen. ODIN’59 staat wel onder de streep door de nederlaag bij Quick Boys (3-2). ONS Sneek schoot weinig op met het gelijkspel tegen Jong Almere City.

Met tien man vastgehouden

Capelle kwam na een uur spelen al op een 0-2-voorsprong bij DVS’33, door de rode kaart voor De Bruin kreeg de thuisploeg nieuwe hoop. Dat werd versterkt door de aansluitingstreffer van Roemeon, maar de gelijkmaker bleef uit. Zo staat Capelle nu tiende met dertig punten, vier meer dan nummer vijftien ODIN’59. DVS staat slechts twee punten voor op de ploeg uit Heemskerk. Op Nieuw Zuid verloor ODIN met 3-2 bij Quick Boys.

Marges zijn klein

Vlak voor rust liep Quick Boys ietwat geflatteerd weg naar 2-0 via Jason Oost en Jesse Driebergen, alweer zijn vijfde goal in vier wedstrijden. Een curieus doelpunt vlak na rust bracht de spanning terug en dat gebeurde ook door de 3-2 van Milo Cremers. De gelijkmaker viel echter niet meer. Quick Boys slaat daardoor een marge van zeven punten. ONS Sneek en Jong Almere City gingen razendsnel van start, want na 22 minuten was het al 2-2. Almere kwam op voorsprong, maar Ale de Boer en Yumé Ramos wisten dat recht te zetten. Sneek liet vervolgens na om nog te winnen. Daardoor staat ONS naast DVS op slechts twee punten van de streep.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD