Volg ons

Derde Divisie

‘Cruciale wedstrijd JVC Cuijk tegen HSC ’21’

‘Cruciale wedstrijd JVC Cuijk tegen HSC ’21’

JVC Cuijk is al vier duels zonder winst, maar wil dit seizoen evengoed graag meedoen om de bovenste plaatsen. Dat zorgt ervoor dat het aanstaande treffen met HSC ’21 misschien wel cruciaal is, stelt Simon van Zeelst in De Gelderlander.

Tijd voor overwinning
,,Willen we dit seizoen nog meedoen om de bovenste plaatsen, dan zullen we deze wedstrijd moeten winnen om de achterstand niet te groot te laten worden”, zegt de 23-jarige middenvelder. ,,Dat beseffen we heel goed. Na vier duels zonder winst, wordt het ook wel weer eens tijd voor een overwinning”, stelt de aanvoerder in de krant. ,,Ik ben ambitieus, wil bovenin meedoen. Deze periode moet uitwijzen of dat haalbaar is.”

Helpen elkaar
JVC presteert dit seizoen zeker niet slecht, alleen de ploeg is te wisselvallig: ,,We zijn meer een team dan in andere jaren, we gaan voor elkaar door het vuur. De ervaren spelers helpen de jonge talenten, dat werkt goed”, besluit Van Zeelst.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie