Volg ons

Derde Divisie

Crisis en onrust binnen GOES

Crisis en onrust binnen GOES

Het rommelt flink bij GOES. De club heeft zelfs een advocaat ingeschakeld die een groep ontevreden leden ‘ter verantwoording moet roepen’, schrijft de PZC. Volgens het bestuur hebben zij zich onder meer schuldig gemaakt aan ‘smaad’.

Aanleiding is een interview bij Omroep Zeeland met Piet Zijlstra, woordvoerder van de groep, die het huidige bestuur beticht van wanbeleid en bestuurlijke en financiële wanorde. Volgens de groep balanceert GOES op de rand van de financiële afgrond. De club spreekt dat tegen en is van mening dat dat de groep hen in diskrediet heeft gebracht.

Jan Kees Ganseman (voorzitter), Piet Zijlstra (secretaris), Henny Koster (penningmeester), Erik Filius (wedstrijdsecretaris) en Ron Amperse (technische zaken) willen de huidige bestuursleden vervangen. Zij riepen op tot een buitengewone algemene ledenvergadering, maar dat weigert het huidige bestuur.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie