woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieCrisis bij Spakenburg, staat positie Meijers ter discussie? 'Daar mag je mij...

Crisis bij Spakenburg, staat positie Meijers ter discussie? ‘Daar mag je mij op afrekenen’

Spakenburg is afgezakt naar de 16e plaats na de vierde nederlaag van het seizoen. Lokale krant De Bunschoter stelt dat de Blauwen afkoersen op crisis, RTV Utrecht-verslaggever Bert Kous suggereert dat Eric Meijers wel eens de volgende trainer kan zijn wiens positie ter discussie kan komen te staan.

,,Wie de regels in de voetballerij kent, zou bijna denken dat de volgende trainer die niet lang meer op z’n stoel zit ook uit Bunschoten-Spakenburg komt”, aldus Kous. Meijers zelf zegt daarover tegen de regionale omroep: ,,Ik stel mijzelf nooit ter discussie. Niet dat ik alles goed doe hoor, maar ik ben hevig teleurgesteld in wat wij vandaag geleverd hebben. (..) Het is een keiharde conclusie, maar Spakenburg is op dit moment niet zo goed als we van tevoren gedacht hadden. Daar ben ik eindverantwoordelijk voor en daar mag je mij op afrekenen. Aan mij de schone taak om te laten zien dat wij wel wedstrijden kunnen winnen.”

Tegenover Voetbal247.nl stelde Meijers: ,,Feit blijft dat het niet gaat zoals we verwachten maar de situatie is zeker niet hopeloos. Ik ben uiteraard teleurgesteld, ben ook als trainer verantwoordelijk, maar het zit in deze beginfase gewoon tegen. Een paar overwinningen zouden ons op het juiste spoor kunnen zetten”.

Spakenburg verloor met 3-1 van ASWH na een vroege rode kaart voor Roy Terschegget.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD