Volg ons
IJsselmeervogels De Westmaat

IJsselmeervogels

‘Crisis bij IJsselmeervogels: gehele technische commissie stapt op’

‘Crisis bij IJsselmeervogels: gehele technische commissie stapt op’

Het is crisis bij IJsselmeervogels. Volgens bronnen van Voetbal247.nl is de gehele technische commissie van de club opgestapt.

De technische commissie beleefde een roerig seizoen. Het meest in het oog springend was de stroeve relatie tussen de TC en de vertrokken Ted Verdonkschot, onder meer na opvallende uitspraken van Danny van den Meiracker waardoor Verdonkschot zich in zijn hemd gezet voelde. Met name voorzitter André van Diermen en Verdonkschot gooiden in de media met modder naar elkaar.

Opvallend was ook de situatie rond Jeffrey Buitenhuis. Waar de technische commissie besloot om na dit seizoen afscheid te nemen, zorgde een inzameling van sponsoren ervoor dat de verdediger toch bij IJsselmeervogels kon blijven, waarmee de verantwoordelijkheid en zeggenschap van de technische commissie werd ondermijnd.

IJsselmeervogels heeft zelf nog niet gereageerd op de onrust en ontstane situatie. In de wandelgangen worden al wel diverse namen van mogelijke nieuwe TC-leden genoemd.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels