maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogels'Crisis bij IJsselmeervogels: gehele technische commissie stapt op'

‘Crisis bij IJsselmeervogels: gehele technische commissie stapt op’

Het is crisis bij IJsselmeervogels. Volgens bronnen van Voetbal247.nl is de gehele technische commissie van de club opgestapt.

De technische commissie beleefde een roerig seizoen. Het meest in het oog springend was de stroeve relatie tussen de TC en de vertrokken Ted Verdonkschot, onder meer na opvallende uitspraken van Danny van den Meiracker waardoor Verdonkschot zich in zijn hemd gezet voelde. Met name voorzitter André van Diermen en Verdonkschot gooiden in de media met modder naar elkaar.

Opvallend was ook de situatie rond Jeffrey Buitenhuis. Waar de technische commissie besloot om na dit seizoen afscheid te nemen, zorgde een inzameling van sponsoren ervoor dat de verdediger toch bij IJsselmeervogels kon blijven, waarmee de verantwoordelijkheid en zeggenschap van de technische commissie werd ondermijnd.

IJsselmeervogels heeft zelf nog niet gereageerd op de onrust en ontstane situatie. In de wandelgangen worden al wel diverse namen van mogelijke nieuwe TC-leden genoemd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD