donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieCreatieve middenvelder Mert tekent contract bij FC Den Bosch

Creatieve middenvelder Mert tekent contract bij FC Den Bosch

Muhammed Mert zal in ieder geval ook komend seizoen te bewonderen zijn in het shirt van FC Den Bosch. De aanvallende middenvelder bereikte overeenstemming met de Brabantse club over een contract tot medio 2019, meldt de vereniging op de officiële website. 

Amateurbasis
De 22-jarige in België geboren speler sloot in de zomer van 2017 op amateurbasis aan bij de selectie van FC Den Bosch. Dit seizoen speelde hij veertien officiële wedstrijden voor de club waarin hij drie keer het net van de tegenstander wist te vinden. Eerder kwam de middenvelder uit voor onder meer NEC, Fortuna Sittard en Vikingur Reykjavik.

Toegevoegde waarde
Trainer/coach Wil Boesen gaf op de website van FC Den Bosch tekst en uitleg over het vastleggen van Mert.  ,,We waren al geruime tijd bekend met Muhammed  zijn kwaliteiten en hebben hem om die reden afgelopen zomer ook bij de selectie gehaald. In de wedstrijden die hij voor FC Den Bosch heeft gespeeld heeft hij wederom zijn kwaliteiten laten zien en aangetoond dat hij van grote toegevoegde waarde is voor ons team. Hij is creatief, sterk in de kleine ruimte, heeft een goede dribbel en is bovenal erg gedreven. Ik ben verheugd dat we hem nu definitief aan de club hebben kunnen binden!”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD