Volg ons

Katwijk

Correia weet Katwijk al snel te overtuigen: samenwerking verlengd

Correia weet Katwijk al snel te overtuigen: samenwerking verlengd

Na slechts vijf gespeelde competitiewedstrijden is Katwijk al overtuigd van de kwaliteiten van trainer Anthony Correia. Het zorgt ervoor dat de samenwerking met de 38-jarige oefenmeester is verlengd met een jaar en Correia ook volgend seizoen op de bank op de Krom zit.

,,Met de passie en gedrevenheid van Anthony, gekoppeld aan zijn aanvallende voetbal, past hij prima bij de selectie en onze club. Met de vele mutaties en gestopte spelers zijn we ervaring kwijtgeraakt en kost het tijd voordat we weer een ingespeelde ploeg hebben”, licht technisch directeur Cees Bruinink het besluit toe op de clubsite. Evengoed prijst Katwijk Correia om het ‘frisse en leuke’ voetbal dat het elftal aan het begin van dit seizoen bij vlagen toonde.

Correia volgde afgelopen zomer Jan Zoutman op. Het Telstar-icoon was daarvoor werkzaam bij ODIN’59, vv IJmuiden en en VVH Velserbroek.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Katwijk