Volg ons

Hoofdklasse

Coronabesmetting zorgt ook in Hoofdklasse voor afgelasting

Coronabesmetting zorgt ook in Hoofdklasse voor afgelasting

Nadat donderdag al bekend werd dat het treffen tussen Sportlust ’46 en ODIN’59 in de Derde Divisie geen doorgang kan vinden, zorgen coronabesmettingen nu ook voor een afgelasting in de Hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal.

Het betreft het duel tussen Swift en DETO, dat voor zaterdag 12 september in Amsterdam op de planning stond. Volgens de website van DETO zijn er verschillende coronabesmettingen binnen de selectie van Swift.

Het duel zal later dit seizoen alsnog worden ingehaald. Wanneer dat zal zijn, is nog onduidelijk.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse