Volg ons
HSC'21 sportpark kunstgras

Derde Divisie

Corona-maatregelen: HSC’21 plaatst 380 stippen voor 1,5 meter spreiding toeschouwers

Corona-maatregelen: HSC’21 plaatst 380 stippen voor 1,5 meter spreiding toeschouwers

Langzaam maar zeker lijken clubs steeds beter een modus te vinden hoe wedstrijden mét publiek gespeeld kunnen worden met in acht neming van de Corona-maatregelen. Zo heeft HSC’21 ingespeeld op de verplichte 1,5 meter afstandsregel door stippen aan te brengen op haar sportpark.

In totaal biedt dat ruimte voor 380 toeschouwers die – wanneer zij allemaal netjes op een stip gaan staan of zitten – op de juiste afstand van elkaar blijven zoals de maatregelen voorschrijven.

Afgelopen woensdag opende TEC en Sparta Nijkerk de oefenperiode. TEC hanteerde een streng toegangsbeleid, waarbij na 250 bezoekers de poort dicht ging. Bovendien had de club voor desinfectiegel gezorgd bij de ingang. Op foto’s bleek echter nog wel dat niet alle toeschouwers op de vereiste afstand van elkaar bleven. Zaterdag oefent de club uit Haaksbergen tegen DZC’68.

.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie