Volg ons

Derde Divisie

Corona | IJsselmeervogels krijgt laatste waarschuwing, DOVO introduceert registratie voor bezoek wedstrijd

Corona | IJsselmeervogels krijgt laatste waarschuwing, DOVO introduceert registratie voor bezoek wedstrijd

De Corona-maatregelen hebben een flinke impact op de topamateurclubs. Zo kreeg IJsselmeervogels een laatste waarschuwing van de gemeente Bunschoten en introduceert DOVO een registratie-app voor het bezoek van wedstrijden.

De Rooien schrijven op de clubsite: ,,Helaas hebben we moeten vaststellen dat het voor veel mensen heel moeilijk blijkt om de coronaregels in acht te nemen. Zowel in de kantine als op het terras worden stoelen verplaatst om als team bij elkaar te gaan zitten. Dit is goed te begrijpen, we hebben hier met z’n allen naar verlangd, maar het mag gewoon niet. Waarschuwingen van onze vrijwilligers worden genegeerd of weggelachen. Met name afgelopen zaterdag, bij een overigens zeer succesvol seniorentoernooi, liep het de spuigaten uit. Dat heeft (terecht) geleid tot een officiële waarschuwing. Een volgende overtreding betekent een boete of zelfs (tijdelijke) sluiting.”

DOVO gaat middels registratie zorgen dat er maximaal 595 bezoekers toegang tot het duel met DEM hebben. De Veenendaalers schrijven op de clubsite: ,,Om alles in goede banen te laten verlopen vraagt DOVO alle bezoekers van de wedstrijd DOVO – rkvv DEM zich te registreren via de volgende link: Bestel uw ticket. Uiteraard is de wedstrijd gratis. In de app/op de website heb je de keuze voor een aantal mogelijkheden. Een staanplaats en tribuneplaats voor bezoekers van de wedstrijd en een beperkt aantal plaatsen op de businesstribune voor leden van businessclub de Heuvelrug. In verband met de anderhalve meter regel moeten we het aantal plaatsen rondom het veld helaas beperken. We hebben een totale capaciteit op het sportpark voor 595 bezoekers.”

,,Via stippen langs het veld en groene stickers op de tribune kun je precies zien waar jij mag staan of zitten. Hou je aan deze afstand, zodat we met z’n allen kunnen voldoen aan de eis van anderhalve meter. Naast het reserveren van een plaats zullen wij je ook een aantal vragen stellen met betrekking tot jouw gezondheid. De antwoorden op de vragen worden je toegezonden met het ticket. Je kunt alleen toegang tot het evenement krijgen als je alle vragen ontkennend hebt kunnen beantwoorden.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie