Volg ons

Koninklijke HFC

Corona gooit ook roet in het eten bij traditionele Nieuwjaarswedstrijd Koninklijke HFC

Corona gooit ook roet in het eten bij traditionele Nieuwjaarswedstrijd Koninklijke HFC

Niet alleen de competitie en het bekertoernooi hebben ernstig te lijden onder het coronavirus, ook de traditionele Nieuwjaarswedstrijd tussen Koninklijke HFC en de oud-Oranje internationals gaat niet door. Dat heeft de Haarlemse club bekend gemaakt.

,,De vereniging ex-internationals KNVB en Koninklijke HFC hebben in overleg besloten dat hun traditionele Nieuwjaarswedstrijd komend jaar niet wordt gespeeld”, schrijft HFC op haar website. ,,Sinds 1923 wordt deze wedstrijd jaarlijks gespeeld. Bij deze opening van het kalendervoetbaljaar staan gezelligheid, op en rond het veld, en het weerzien met spelers die ooit het Oranjeshirt hebben gedragen voorop. Vanwege de huidige coronamaatregelen is er op dit moment te veel onzekerheid om de organisatie voor de wedstrijd en waar deze wedstrijd voor staat op te starten.
De Nieuwjaarswedstrijd stond gepland voor zaterdag 2 januari. De eerstvolgende Nieuwjaarswedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 8 januari 2022.”

In het verleden maakten veel grote namen hun opwachting bij de prestigieuze wedstrijd.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Koninklijke HFC