vrijdag, 1 maart 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieCorneille: 'Zit enorm veel potentie in deze groep'

Corneille: ‘Zit enorm veel potentie in deze groep’

Excelsior Maassluis lijkt er knap in geslaagd de grote uitstroom afgelopen zomer te hebben aangevuld met groeibriljantjes. De Tricolores verloren weliswaar zaterdag van De Treffers, maar staan evengoed op een prima 8ste plaats.

Toch was trainer Dogan Corneille in gesprek met het AD kritisch: ,,We zijn tweededivisiewaardig, maar dan moeten we negentig minuten lang geconcentreerd zijn en op het scherpst van de snede spelen. Dat was het eerste kwartier niet het geval en dan hebben we een heel matige ploeg.”

Hij ziet echter wel de groeipotentie van zijn selectie: ,,Ik vond in eerste instantie dat er echt nog een aanvaller bij moest. Dat is uiteindelijk gelukt met het halen van Dave van Delft en vanaf dat moment was de groep compleet. Ik vind het een genot om met deze selectie te werken, want er zit inderdaad enorm veel potentie in, maar we moeten ook nog echt gaan groeien in bepaalde zaken. Soms is het nog niet volwassen genoeg in een competitie, vol ervaren tegenstanders, waarin wedstrijden beslist worden op details.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD