Volg ons

Excelsior Maassluis

Corneille: ‘Vanmorgen zelf de hoekvlaggen neergezet’

Corneille: ‘Vanmorgen zelf de hoekvlaggen neergezet’

Dogan Corneille debuteerde zaterdag als trainer van Excelsior Maassluis. Het was voor de oud-prof bovendien een terugkeer in het topamateurvoetbal.

In het AD blikt Corneille tevreden terug op de zege op GVVV, die gevierd mag worden: ,,Ik ben niet zo van de alcohol. Ik ben meer een frisdrank-jongen, maar daarom niet minder gezellig. Ik vind wel dat je moet genieten van een overwinning. Je bent al snel met de volgende wedstrijd bezig en dan vergeet je dat weleens en dat is zonde. En PSV? Ergens hoop je op zo’n loting, maar het liefst had je ze twee rondes later gehad.”

Het was voor Corneille zaterdag wel even wennen: ,,Je zal het niet geloven, maar ik heb hier vanmorgen zelf de hoekvlaggen neergezet. Dat vind ik wel de charme van werken op amateurniveau. (..) Gezien het resultaat is dit gewoon een topweek; plaatsing voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker en de eerste competitiewedstrijd winnend afsluiten, daar kan je alleen maar heel tevreden over zijn.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Excelsior Maassluis