woensdag, september 22, 2021
HomeClubsExcelsior MaassluisCorneille: 'Plek 6, 7 of 8 zou prima zijn'

Corneille: ‘Plek 6, 7 of 8 zou prima zijn’

Excelsior Maassluis sloot de voorbereiding af met een 1-2 nederlaag tegen Barendrecht. Trainer Dogan Corneille hoopt dat zijn elftal komende zaterdag tegen IJsselmeervogels een ander gezicht laat zien.

,,We kwamen – en niet voor het eerst – weer eens superslecht uit de kleedkamer”, baalde Corneille in gesprek met het AD. ,,Ik houd me maar vast aan het gegeven dat een slechte generale vaak garant staat voor een goede uitvoering.”

Hij vindt het lastig in te schatten waar zijn elftal staat: ,,Waar dat volgend jaar mei toe heeft geleid, is moeilijk in te schatten. Wij hebben in de Jacks’ League immers het kleinste budget. Als we in de top vijf eindigen hebben we het heel goed gedaan, worden we zesde, zevende of achtste dan kwalificeer ik dat als prima.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD