woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagCor ten Bosch ook komend seizoen oefenmeester Jos Watergraafsmeer

Cor ten Bosch ook komend seizoen oefenmeester Jos Watergraafsmeer

Ze waren er al snel uit toen ze rond de tafel gingen zitten om over contractverlening voor het komend seizoen te praten; het bestuur van JOS Watergraafsmeer en Cor ten Bosch. Het duurde dan ook niet lang dat de zaak beklonken was en dat de met name de in Amsterdam bekende ten Bosch zich voor het 5e seizoen trainer van de Hoofdstedelingen mag gaan noemen.
Op de clubwebsite staat  verder dat Cor daar erg blij mee. “Het zijn rare jaren door die Corona” zo stelt de trainer”. “De club heeft net, als de rest van de maatschappij, moeilijk. Het is voor een vereniging daarom belangrijk dat er stabiliteit is. Daarnaast heb ik het zelf ook geweldig naar mijn zin”.

Ten Bosch is een bekende hoofdtrainer in de hoofdstad die in het verleden onder andere Zeeburgia, DWS en AFC onder zijn hoede had. Hij kwam in 2018 bij JOS, al meer dan 100 jaar een echte volksclub, dat toen nog in de 1e klasse speelde.
Inmiddels is de club uitgegroeid tot een 3e Divisievereniging hetgeen een knappe prestatie te noemen is.
Ten Bosch: “Het is mede knap omdat wij bij deze club geen zak met geld hebben. Een speler moet dus echt bij JOS Watergraafsmeer willen komen voetballen”. 

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD