zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagContract Van der Laan ontbonden na dadendrang FC Lienden

Contract Van der Laan ontbonden na dadendrang FC Lienden

Jordie van der Laan is per direct vertrokken bij FC Lienden. De 23-jarige spits zag in de afgelopen week maar liefst twee concurrenten worden aangekocht, namelijk Frank Wiafe en Danny van den Meiracker. Daarop trok hij zijn conclusies en zal het seizoen af gaan maken bij JVC Cuijk. Hij speelde al eerder bij deze club onder Hans Kraay junior.

Geen uitzicht meer op speeltijd

Kraay junior haalde Van der Laan afgelopen zomer naar Lienden, nadat deze een goed seizoen achter de rug had bij Juliana’31. In de Tweede Divisie was Van der Laan het vaste aanspeelpunt, alleen scoren deed hij niet één keer. Met pas 25 doelpunten in achttien wedstrijden was het probleem voor Lienden deze winterstop duidelijk en werden er doelpunten gezocht. Deze worden nu verwacht van zowel Wiafe als Van den Meiracker, waardoor Van der Laan geen uitzicht meer had op speeltijd.

JVC zocht ook een spits

De 23-jarige is dan ook met de clubleiding om de tafel gaan zitten en in goed overleg is besloten om het contract te ontbinden. Zonder club zit hij niet lang, want JVC Cuijk is bezig om hem nu vast te leggen voor de rest van het seizoen. De Derde Divisie Zondag-club was ook op zoek naar een aanvaller, nadat Gianluca Maria deze winterstop namelijk overstapte naar TEC. Voor de club uit Tiel scoorde hij vorige week tegen Jong Sparta al zijn eerste doelpunt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD