Volg ons

Eerste Divisie

Conraad sluit jaar goed af met SC Cambuur: ‘Deze overwinning is heel lekker’

Conraad sluit jaar goed af met SC Cambuur: ‘Deze overwinning is heel lekker’

SC Cambuur won zondagmiddag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen in de Eerste Divisie in Maastricht tegen MVV (1-2). De tweede treffer van de club uit Leeuwarden kwam op naam van Tyrone Conraad die vanzelfsprekend uitermate tevreden was het het behaalde resultaat en zijn aandeel daarin.

Linkerrijtje
,,Deze overwinning is heel lekker, we sluiten het jaar goed af met drie punten en staan in het linkerrijtje en dat was het belangrijkste vandaag. In de eerste helft was het heel goed, met name het op balbezit spelen en de kansen creëren , maar in de tweede helft viel dat een beetje weg. Dat kwam ook doordat we naar binnen moesten, maar ik denk dat we toch goede kansen wisten te creëren”, aldus Conraad tegenover de camera van het You Tube kanaal van SC Cambuur.

Extra pauze
Spreekkoren vanaf de tribune zorgden ervoor dat het duel enige taak gestaakt werd door de dienstdoende arbiter. De verplichte extra pauze had enigszins een negatieve uitwerking op SC Cambuur. Desondanks wist het toch de drie punten mee te nemen uit Limburg. ,,Dat was niet in ons voordeel. We zagen ook dat toen de wedstrijd weer hervat was de focus een beetje weg was, maar dat viel op zich ook wel weer mee. Uiteindelijk hebben wij het wel goed opgelost.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie