donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieConflict vertrekkende spelers en ONS Sneek over ingehouden salaris

Conflict vertrekkende spelers en ONS Sneek over ingehouden salaris

Het vertrek van meerdere spelers bij ONS Sneek heeft een bittere nasmaak gekregen. Het gros van de afzwaaiende voetballers ligt in de clinch met het bestuur omdat hun laatste maanddsalaris slechts voor een gedeelte werd overgemaakt, schrijft de Leeuwarder Courant.

Het ging volgens de krant om bedragen van enkele tientjes tot 200 euro per speler. Opvallend is dat de inhouding alleen geschiede bij spelers die de club deze zomer verlaten. Bij navraag werd de voetballers verteld dat ze kleding die ze van de club in bruikleen hadden gekregen niet naar behoren hadden ingeleverd. Spelers zijn woedend en overwegen juridische stappen.

De discussie over kleding ontstond gedurende het seizoen, toen de spelers halverwege het seizoen werd verzocht een contract te tekenen waarin zij aansprakelijk gesteld konden worden bij verlies of beschadiging van spullen. De spelers weigerden het te tekenen omdat dergelijke afspraken volgens hen voorafgaand aan het seizoen gemaakt zouden moeten worden.

Er was volgens de krant al eerder dit seizoen gedoe over financiën. De afspraak dat bij handhaving en het doorkomen van enkele bekerrondes de club een bijdrage zou leveren an het teamuitje, werd volgens spelers door ONS niet nagekomen.

Voetbal247.nl trachtte eerder deze week al wederhoor te halen over de kwestie bij de technische commissie, maar daar werd niet op gereageerd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD