dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieComeback-zege AFC; TEC verslaat UNA

Comeback-zege AFC; TEC verslaat UNA

AFC heeft opnieuw door een inhaalrace punten weten te veroveren in de Tweede Divisie. De Amsterdammers stonden bij rust nog op een 0-2-achterstand tegen Jong Sparta, maar wonnen alsnog. TEC versloeg UNA door twee snelle goals op rij.

Weer net op tijd wakker

Dit seizoen heeft AFC regelmatig een achterstand weten weg te werken, maar nu was het wel in extreme vorm. Alhaft en Stokkers wisten voor een 0-2-voorsprong te komen, het keerpunt kwam echter na een uur spelen. Ketting kreeg rood en Teun van Zweeden maakte niet veel later de 1-2. Toch was het wachten tot de slotfase voor AFC de stand om wist te buigen. Matthijs Jesse maakte gelijk en in blessuretijd zorgde Pieter Koopman voor 3-2. AFC blijft hierdoor derde op drie punten van koplopers Jong AZ en GVVV.

Onderin kruipt het in elkaar

Jong Sparta ziet door het verlies TEC naast zich komen op tien punten. De formatie uit Tiel wist bij UNA het verschil in vier minuten tijd te maken. Wimilio Vink opende de score in de 53ste minuut en niet veel later was Jip Bartels goed voor 0-2. Daarna zette UNA een flink slotoffensief in en Benjamin van Wanrooij bracht de spanning terug. UNA raakte ook nog de lat, maar de gelijkmaker bleef uit. Zodoende staat de formatie uit Veldhoven nog maar twee punten boven de streep.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD