zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieComeback Quick Boys niet beloond, ACV ten onder tegen Jong Groningen

Comeback Quick Boys niet beloond, ACV ten onder tegen Jong Groningen

De sterke reeks van Quick Boys is gestuit. Jong Almere City nam de zege mee vanaf Nieuw Zuid: 2-3. ACV had weinig in te brengen tegen Jong FC Groningen: 5-1.

Quick Boys – Almere City 2-3
Quick Boys kende een dramatische start tegen Jong Almere City. Al na twee minuten bracht Khalid Tadmine de Almeerders op voorsprong. De Katwijkers ontsnapten kort daarop aan een grotere achterstand toen James Efmorfidis de paal raakte. De 0-2 viel alsnog na aan half uur spelen, waarbij opnieuw Tadmine de doelpuntenmaker was. Na de pauze verscheen er een heel ander Quick Boys. Op karakter knokten de Katwijkers zich terug in het duel. Halverwege de tweede helft toonde Yordi Teijsse nog maar eens waarom hij zo geliefd is op Nieuw Zuid. Binnen twee minuten bracht hij met twee treffers de stand weer in evenwicht. Quick Boys rook dat er meer te halen was tegen de Almeerse beloften, kreeg ook kansen op de voorsprong, maar het was Jong Almere City dat via Silvester van de Water voor de 2-3 zorgde.

Jong Groningen – ACV 4-1
ACV kende een moeilijke middag tegen de beloften van FC Groningen. Al na zeven minuten stond het op 2-0 achterstand door goals van Michael Breij en Tim Freriks. Pascal Huser had daarop de gelegenheid het duel weer spannend te maken, maar hij miste een strafschop. Ook Jong Groningen mocht na ruim een half uur vanaf elf meter aanleggen en Joël Donald wist daar wel raad mee: 3-0. Kort na rust tekende Michael Breij voor de 4-0. Uit de tweede strafschop voor ACV wist Marco van der Heide de eer te redden voor de Asser formatie. Vlak voor tijd bepaalde Robbert de Vos de eindstand op 5-1.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD