Volg ons
Raily Ignacio Kozakken Boys

Tweede Divisie

Comeback Kozakken Boys; Katwijk klopt HFC

Comeback Kozakken Boys; Katwijk klopt HFC

Kozakken Boys heeft een 0-2-achterstand tegen Jong Vitesse glansrijk weten om te buigen naar een 4-2-zege. Daardoor blijft Jong Vitesse onder de streep staan. Goed nieuws voor Koninklijke HFC, dat zelf wel ook verloor bij Katwijk met 1-0.

Katwijk – Koninklijke HFC

Een levendige openingsfase leverde nog geen treffer, waarbij Katwijk gaandeweg de eerste helft de controle meer in handen kreeg. Dat leverde na exact een halfuur spelen een hele grote kans op. Donny van Oijen legde de bal terug op Mike van den Ban, maar de voormalig speler van HFC maaide voor een leeg doel over de bal heen. In de tweede helft miste hij nog een keer in kansrijke positie, maar een kwartier voor tijd kwam Katwijk alsnog op voorsprong. De bal werd voorgetrokken en bij de eerste paal dook Steven Sanchez Angulo op voor de 1-0.

Kozakken Boys – Jong Vitesse

De thuisploeg dacht al snel op voorsprong te komen, maar Raily Ignacio bleek op het moment dat Sönmez de voorzet gaf buitenspel te staan. Dat was een paar minuten later niet het geval voor Cali Daniel. Hij zag doelman Den Hartog en Jongeneel in de fout gaan en kon zodoende binnentikken: 0-1. Den Hartog kwam vervolgens niet goed zijn doel uit en Daniel zorgde na een kwartier spelen al pardoes voor 0-2. In de rust werden er twee wissels doorgevoerd en invaller Habtemariam maakte al rap de 1-2. Ignacio schoot op de paal, om na ruim een uur spelen wel de 2-2 te produceren. Kozakken Boys speelde Vitesse inmiddels volledig stuk en een kwartier voor tijd maakte Ignacio zijn tweede van de middag (3-2). Ahmed el Azzouti zorgde vervolgens ook nog voor 4-2.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie