Volg ons

Eerste Divisie

Comeback Cambuur komt te laat tegen Jong Ajax, FC Den Bosch gelijk bij Jong AZ

Comeback Cambuur komt te laat tegen Jong Ajax, FC Den Bosch gelijk bij Jong AZ

Jong Ajax houdt dankzij een 3-2 zege op Cambuur de druk op koploper NEC. FC Den Bosch mocht niet klagen met een 1-1 gelijkspel bij Cambuur.

Jong Ajax – Cambuur 3-2
Cambuur leek haar kansen op een goed eindresultaat al voor rust te hebben verspeeld. Jong Ajax liep zonder veel moeite uit naar een 3-0 voorsprong via Mateo Cassiera, Noa Lang en Carel Eiting. De score had zelfs nog verder kunnen oplopen als de Amsterdamse beloften wat secuurder met hun kansen waren omgesprongen. In het laatste half uur rechtte Cambuur echter de rug met dank aan twee treffers van Nigel Robertha, beide keren op aangeven van Xander Houtkoop. Jong Ajax wankelde en Robertha kreeg vlak voor tijd dé kans om Cambuur een punt te bezorgen. Hij schoot echter wild over.

Jong AZ – FC Den Bosch 1-1
Jong AZ had goede zaken kunnen doen tegen FC Den Bosch, maar de Alkmaarse beloften verzuimden het overwicht om te zetten in een zege. Halverwege de eerste helft kwam de ploeg van coach Martin Haar, die na dit seizoen afzwaait, aan de leiding. Ferdy Druijf scoorde nadat Jamie Jacobs op de lat had gekopt. Na de pauze werden de Bosschenaren gevaarlijker. Sven Blummel miste eerst nog oog in oog met doelman Nick Olij, maar twintig minuten voor het einde scoorde hij alsnog en bepaalde daarmee de eindstand op 1-1.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie