zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieComeback brengt VVSB naar de kop; HHC nog altijd zonder zege

Comeback brengt VVSB naar de kop; HHC nog altijd zonder zege

VVSB is dankzij een fabelachtige comeback tegen UNA samen met AFC koploper in de Tweede Divisie HHC Hardenberg wacht ondertussen nog altijd op de eerste zege van het seizoen. Katwijk en De Treffers maakten er een fraai slot van op De Krom, waar TEC geklopt werd door Excelsior Maassluis

HHC Hardenberg – FC Lienden 0-1

De zorgen voor Joseph Oosting bij HHC Hardenberg nemen nu echt toe. De oranjehemden verloren voor de derde keer in vier wedstrijden en staan onderaan in de Tweede Divisie met pas vier punten. Het blijft wachten op de eerste overwinning en die kwam er ook niet tegen FC Lienden. De bezoekers scoorden twintig minuten voor tijd via Abderrahim Loukili, waardoor hij weer alleen topscorer is in de Tweede Divisie. HHC kon er niets tegenover zetten en verloor de vierde keer dit seizoen.

Katwijk – De Treffers 2-2

Een uur lang duurde het op De Krom, daarna ontbrandde het duel volledig. Remy Raterink zette De Treffers op voorsprong, maar een minuut later kreeg Bas Hendriks rood. De Groesbeekse ploeg moest met tien man verder en dat ging al snel fout. Bennie van Noord maakte 1-1, waarop de ultieme slotfase volgde. Met een werelddoelpunt zorgde Mike van den Ban voor 2-1 en dacht Katwijk de partij in de zak te hebben. Daniel van Straaten maakte een minuut voor tijd echter alsnog 2-2. Het is voor Katwijk al het zesde gelijkspel in acht wedstrijden tijd. De oranjehemden zijn wel als enige nog ongeslagen.

VVSB – UNA 3-2

Eén helft leek UNA op weg naar opnieuw een verrassende zege, nadat vorige week Jong AZ al werd verslagen. Nick Tielemans en opslag van rust Mart van de Gevel zorgden voor een 0-2-ruststand. Dat was voor VVSB het sein om in de tweede helft vol op de aanval te gaan spelen. Op dit spel had UNA totaal geen antwoord en het was eigenlijk wachten op de doelpunten. Tommy Bekooij en Jordy Zwart maakten na een uur spelen gelijk. Daar leek het bij te blijven, tot Giovally Serbony drie minuten voor tijd toch voor 3-2 zorgde. Met de derde zege op rij en de vijfde in zes duels staat VVSB inmiddels samen met AFC aan kop in de Tweede Divisie. UNA staat achtste

TEC – Excelsior Maassluis 0-2

In Tiel was Vincent van den Berg de grote man voor Excelsior Maassluis. Vorige week werd een slechte serie al afgesloten door te winnen van Barendrecht en nu werd TEC verslagen. Van den Berg maakte na een uur spelen 0-1, waarop de partij enige tijd werd gestaakt. Onweer maakte het onmogelijk om door te spelen, maar toen de wolken waren verdreven werd de wedstrijd hervat. Opnieuw scoorde Van den Berg waardoor oprukt naar de middenmoot. Voor TEC is het alweer de derde nederlaag op rij.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD