woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkCombiregeling strikt gehandhaafd bij Katwijkse derby

Combiregeling strikt gehandhaafd bij Katwijkse derby

De dorpsderby tussen vv Katwijk en Quick Boys keert terug in de vijfde speelronde van de Tweede Divisie. Hierbij moeten de supporters van Quick Boys verplicht gebruik maken van een combiregeling, waarbij het de bedoeling is dat supporters alleen met een pendelbus naar sportpark De Krom kunnen reizen.

De boze gezichtjes op de Facebook-pagina van Quick Boys vielen meteen op. De supporters van Quick Boys dienen een ticket te kopen voor de pendelbus om een toegangskaartje te kunnen verkrijgen. Een entreebewijs kopen zonder mee te gaan met de pendelbus is niet mogelijk: het is dus niet toegestaan om op eigen gelegenheid vanuit Katwijk-Zuid naar Katwijk-Noord te reizen voor de derby. Volgens de autoriteiten zal de combiregeling strikt gehandhaafd worden.

Al eerder is door de gemeente besloten om het aanvangstijdstip van de Moeder aller Derby’s naar 12:30 te verplaatsen. Dit vanwege de spanningen rond de dorpsderby. Katwijk heeft 1370 kaarten voor de supporters van Quick Boys ter beschikking gesteld.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD