woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieCock Jol per direct weg als manager voetbaltechnische zaken bij Scheveningen

Cock Jol per direct weg als manager voetbaltechnische zaken bij Scheveningen

Cock Jol stopt per direct als manager Voetbal Technische Zaken bij Scheveningen. Aanleiding zijn enerzijds privéredenen alsmede de aandacht die het eerste elftal momenteel behoeft. Voorzitter Ron Kleijn neemt de taken van Jol voorlopig over.

Tegenover HaaglandenVoetbal.nl geeft Scheveningen tekst en uitleg over de beslissing van Jol. ,,Het bestuur van Scheveningen heeft Cock Jol in de zomermaanden gepolst of hij bereid was de functie van manager Voetbal Technische Zaken op zich te nemen. Er is door het bestuur toen aangegeven dat er twee belangrijke speerpunten zijn, die gericht zijn om de organisatie van het voetbaltechnisch beleid verder te professionaliseren. Een belangrijk aandachtspunt was de aanstelling van een Hoofd Opleidingen en het verder uitbouwen van een duidelijke organisatiestructuur binnen de jeugdafdeling. Een ander speerpunt was het op poten zetten van Jong Scheveningen. ,,Ook hierin heeft Cock Jol belangrijk werk verricht, zowel met de aanstelling van Hans Teller als trainer en het selecteren van talentvolle spelers.”

Evengoed wordt de samenwerking beëindigd: ,,Desondanks is in goed onderling overleg besloten dat Cock terugtreedt als manager Voetbal Technische Zaken. Aanleiding hiervoor is dat er zeker op dit moment voor het eerste elftal veel aandacht moet zijn om te trachten dat team door de slechte seizoenstart heen te helpen. Mede om privéredenen is Cock zich ervan bewust, dat hij niet de juiste man is om de volledige aandacht aan het eerste elftal te schenken, een standpunt dat wij volledig respecteren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD