dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagONS-coach Karrenbelt: "Verval in wedstrijd te groot"

ONS-coach Karrenbelt: “Verval in wedstrijd te groot”

ONS Boso Sneek werd zaterdag op een nederlaag getrakteerd bij FC Rijnvogels. Coach Richard Karrenbelt baalt: “Het verval in een wedstrijd is bij ons te groot. We hebben momenten waarop we meekunnen met de subtop van de Derde Divisie, maar er zijn ook momenten van derde of vierde klasse niveau.”

Manco blijft smalle selectie

“Onze start van de competitie was beter dan verwacht, maar ons manco blijft dat we een smalle selectie hebben. Dat is wel eens lastig”, vervolgt Karrenbelt tegenover TweedeDivisie.org. “Tegen Rijnvogels lag er zoveel ruimte achter hun verdediging en we hebben ook de kansen gehad, maar we maken ze niet.”

Mentaal in elkaar storten

“Als dan het tegendoelpunt valt, zie je de ploeg mentaal in elkaar storten. Dan gaan de koppies hangen en stralen we uit alsof we al verloren hebben. Terwijl juist dan er er spelers zouden moeten opstaan die zeggen: ‘Tot hier en niet verder’, maar daar hebben we er te weinig van. Sowieso zijn dat soort spelers in het huidige voetbal dungezaaid.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD