Volg ons

Uitgelicht

Clubs waarschuwen jeugd: klim niet over de hekken om toch te voetballen

Clubs waarschuwen jeugd: klim niet over de hekken om toch te voetballen

De sluiting van de sportcomplex vanwege de uitbraak van het corona-virus wordt niet door iedereen gerespecteerd. Diverse clubs zien dat met name jongeren toch naar de velden komen om er een balletje te trappen.

,,Het is uiteraard niet de bedoeling om dan toch maar over de hekken te klimmen om een partijtje voetbal te gaan spelen. De sluiting is nu juist bedoeld om die contacten te vermijden.
Toch doen is dus niet alleen oliedom maar ook strafbaar. De politie heeft al laten weten streng en zonder pardon te handhaven! Wees dus verstandig en solidair. We komen deze crisis met z’n allen te boven”, waarschuwt Sparta Nijkerk dan ook op haar website.

Ook HHC doet een dringende oproep aan de jeugd: ,,HHC Hardenberg en de gemeente Hardenberg merken dat groepen jongeren samenkomen op sportpark de Boshoek om bijvoorbeeld een balletje te trappen. Dit is niet de bedoeling, het sportcomplex is niet voor niets gesloten. Het bestuur van HHC Hardenberg roept, mede namens de gemeente Hardenberg, op om geen gebruik te maken van het sportpark. Vanwege het coronavirus zijn verregaande maatregelen genomen. Dat beseft de vereniging zich absoluut. Maar het is juist nu belangrijk om de aanwijzingen van onze overheid op te volgen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Uitgelicht