woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagCirkel is rond voor De Loor (FC Lisse) met terugkeer naar Purmersteijn

Cirkel is rond voor De Loor (FC Lisse) met terugkeer naar Purmersteijn

Mark de Loor keert komend seizoen terug bij de club waar hij zijn eerste stappen plaatste op een voetbalveld, Purmersteijn. De ervaren middenvelder stond dit seizoen onder contract bij FC Lisse waar hij vanwege een blessure weinig aan spelen toekwam. Het nieuws ten aanzien van de voornoemde overstap werd bekend gemaakt op de officiële website van de hoofdklasser.

Loopbaan
De 28-jarige De Loor was in het verleden onder andere actief voor vv Katwijk, Spakenburg, ADO’20 en FC Volendam. In 2018 maakte hij de overstap van Katwijk naar FC Lisse, maar bij laatstgenoemde club kwam hij door blessureleed na de maand oktober niet meer in actie in de hoofdmacht van de club. Op de website van Purmersteijn stond te lezen dat De Loor weer fit is en in de zomer aan kan sluiten bij de selectie van de club.

Purmersteijn
De nieuwe club van De Loor komt uit in de hoofdklasse van het zondagvoetbal. Dit seizoen eindigde de ploeg op de negende plaats met 41 punten uit dertig gespeelde wedstrijden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD