Volg ons
Cerilio Cijntje

Derde Divisie Zaterdag

Cijntje verlaat FC Lisse en keert terug op het oude nest

Cijntje verlaat FC Lisse en keert terug op het oude nest

Cerilio Cijntje heeft FC Lisse na één seizoen alweer verlaten. De aanvaller diende bij het bestuur van zijn club het verzoek in om zijn contract te ontbinden. Nadat FC Lisse hiermee akkoord was gegaan werd zijn terugkeer naar Odin’59 bekend.

Cijntje zag geen toekomst bij FC Lisse

Een jaar geleden bewandelde Cijntje nog de omgekeerde weg. FC Lisse nam de aanvaller vol enthousiasme over van de hoofdklasser. Een gelukkig huwelijk werd het echter niet, zo is nu gebleken. Hoewel Cijntje tot 28 wedstrijden voor FC Lisse kwam in zijn eerste jaar gaf hij na afloop van het seizoen bij het bestuur aan dat hij niet voldoende toekomst zag bij de club. FC Lisse ging akkoord met het verzoek van Cijntje om te vertrekken.

Ook Odin’59 in Derde Divisie

Omdat Odin’59 in de Hoofdklasse zaterdag kampioen werd plaatste de club uit Heemskerk zich voor de Derde Divisie. Volgend seizoen zal Cijntje dus met Odin’59 tegen zijn oude club FC Lisse, dat zich ten koste van Staphorst plaatste voor de Derde Divisie.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag