woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagChraou is alweer terug bij OJC Rosmalen

Chraou is alweer terug bij OJC Rosmalen

Amper twee maanden na zijn afscheid is Jaouad Chraou alweer terug bij OJC Rosmalen. De aanvaller zou de overstap maken naar WSC in zijn woonplaats Waalwijk. De 26-jarige Chraou kreeg echter nogal spijt van zijn overstap, waardoor hij is teruggekeerd naar de formatie uit de Derde Divisie Zondag.

Pijn in mijn hart

Zaterdag speelde Chraou mee in de verloren oefenwedstrijd bij IJsselmeervogels. Wel kwam hij direct weer tot scoren. Tegenover 073voetbal.nl legde de aanvaller uit waarom hij heeft besloten om terug te keren. “De laatste weken knaagde het heel erg aan me. Ik mis de boys van het team en de club gewoon erg, vandaar dat ik mijn beslissing teruggedraaid heb. Ik ben bij OJC Rosmalen weggegaan met pijn in mijn hart, omdat ik vanwege mijn werk in de horeca niet aan de verplichtingen kon voldoen. Maar eigenlijk wilde ik helemaal niet stoppen bij OJC.”

Blijdschap in Rosmalen

Daarop trok Chraou de stoute schoenen aan en nam afgelopen week contact op met de nieuwe trainer David Vecht. Hij vroeg of hij terug kon komen. “Bij OJC reageerde iedereen heel blij. Ze hebben ook alles meteen in gang gezet toen ik eenmaal akkoord gaf om terug te keren. De trainer wilde me al niet kwijt en de jongens ook niet. En andersom was dat dus ook het geval. Ik heb kunnen regelen dat ik minder ga werken, zodat ik toch altijd aanwezig kan zijn, zoals de trainer wil.” Afgelopen seizoen kwam hij mede door een lange blessure tot slechts vijftien wedstrijden in de Topklasse Zondag. Wel scoorde hij daarin vijf keer.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD