zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagChaos Magreb'90 (weer) compleet: voorzitter en trainer weg

Chaos Magreb’90 (weer) compleet: voorzitter en trainer weg

De onrust heeft bij Magreb’90 wederom de kop opgestoken. Dit keer zijn voorzitter Tahar Boulaid en trainer Mo El Abdellaoui weggestuurd door de leden van de voetbalvereniging, waarvan het eerste elftal uitkomt in de Derde Divisie Zondag. Dat meldt RTV Utrecht. Trainer Aart-Jan van Boxel keert als klap op de vuurpijl terug bij de Utrechters.

Betalingsachterstand

De nieuwe onrust bij Magreb’90 ontstond nadat vier basisspelers van de club besloten te vertrekken, omdat zij niet meer betaald werden. De leden van Magreb’90 hebben zich achter dit viertal geschaard en voorzitter Boulaid en trainer El Abdellaoui buitenspel gezet. Vervolgens is Aart-Jan van Boxel aangesteld als de nieuwe trainer van de hoofdmacht. Vervolgens maakten de vier voetballers bekend dat zij door deze veranderingen weer bereid zijn om de clubkleuren van Magreb’90 te verdedigen.

Soap

Bij Magreb’90 gaat het er al maanden, zo niet jaren, onrustig aan toe. Trainers komen en gaan en een jaar geleden werd de toenmalige voorzitter Najim el H. opgepakt in Turkije, omdat hij wordt verdacht van drugshandel. Daarna stapelden de problemen zich op in Utrecht. Dit seizoen zou er met een schone lei begonnen worden, maar Van Boxel vertrok al na vier competitieduels, omdat ‘iedereen hoofdtrainer wilde zijn’. Daarna werden er nog twee trainers aangesteld, maar ook zij zijn dus alweer vertrokken. Van Boxel is nu dus begonnen aan zijn tweede termijn bij Magreb’90.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD