woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieCentrumspits Bergkamp van RKC Waalwijk tekent contract bij Katwijk

Centrumspits Bergkamp van RKC Waalwijk tekent contract bij Katwijk

Katwijk kan komend seizoen een beroep doen op Roland Bergkamp. De aanvaller maakt de overstap van het recent gepromoveerde RKC Waalwijk naar de club uit de Tweede Divisie. Het nieuws werd bekendgemaakt via de officiële kanalen van de vereniging met de oranje gekleurde shirts uit Katwijk.

Betaald voetbal
De 28-jarige aanwinst van Katwijk plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen. De club wist in de overeenkomst tevens een eenzijdige optie op te nemen waardoor men de overeenkomst met één jaar kan verlengen. Bergkamp kwam tot dusver tot 241 officiële wedstrijden in het betaalde voetbal. Hij kwam onder andere uit voor Excelsior Rotterdam, Brighton & Hove, Rochdale en VVV Venlo.

Versterkingen
Bergkamp is de vierde versterking voor komend seizoen bij Katwijk. Eerder wist de club al een akkoord te bereiken met Marouane Afaker (Excelsior Maassluis), Brandon Robinson (Scheveningen) en Lars Ijzendoorn (Alphense Boys).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD