Volg ons

Derde Divisie Zondag

Centrale verdediger Janssen van De Treffers kiest voor OJC Rosmalen

Centrale verdediger Janssen van De Treffers kiest voor OJC Rosmalen

OJC Rosmalen kan komend seizoen een beroep doen op Joris Janssen. De centrale verdediger komt in de zomer van 2020 over van De Treffers. Het nieuws werd bekend gemaakt op de officiële website van de club die uitkomt in de Derde Divisie zondagvoetbal.

De uit Nijmegen afkomstige aanwinst van OJC was jarenlang vaste basisspeler van De Treffers. Eerder speelde hij zijn wedstrijden voor Jong NEC en TOP Oss. Op de voornoemde website gaf de club uit Rosmalen tekst en uitleg waarom men komend seizoen in zee zal gaan met Janssen. ,,In het eerste gesprek was er direct vanuit beide partijen een goede klik. Daarna was Joris aanwezig bij een thuiswedstrijd van OJC Rosmalen en hij was direct zeer te spreken over het warme karakter van de club, de mensen en het schitterende complex. Hierdoor waren we het er snel over eens dat er een hele mooie uitdaging bij OJC Rosmalen ligt, waarbij Joris van grote waarde zal zijn om samen met het team, de staf en iedereen binnen de club OJC Rosmalen weer daar te krijgen waar het thuishoort.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag