Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Centrale verdediger Balk van DUNO verkast in de zomer naar DOVO

Centrale verdediger Balk van DUNO verkast in de zomer naar DOVO

Jordi Balk is bezig aan zijn laatste maanden als speler van hoofdklasser DUNO. De centrale verdediger bereikte een akkoord met DOVO waar hij zijn handtekening plaatste onder een contract voor één seizoen, meldt de club uit Veenendaal op de officiële website. 

Grote achterban
De 25-jarige verdediger maakte in januari van dit jaar de overstap van FC Lienden naar de club uit Doorwerth. Op de voornoemde website legt Balk uit waarom hij er nu voor kiest om zich in de zomer van 2019 bij DOVO te melden. ,, Er waren een aantal clubs die mijn interesse trokken. DOVO was er daar één van. Door de grote achterban aan fans en sponsoren gebeurt er altijd wel iets op de club, die kritisch maar ook lovend is. Ik houd van dit soort clubs. Dit brengt namelijk het beste bij mij naar boven! Een prima keuze denk ik dan ook”, aldus de nieuwste aanwinst van DOVO.

Schotland
In zijn jeugdjaren speelde Balk onder andere voor SV Cothen en SV Houten. Vervolgens stapte hij over naar de jeugdopleiding van FC Utrecht om vervolgens te spelen voor FC Oss en het Schotse St. Patricks Athletic en Ross County.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag