donderdag, maart 4, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Centrale verdediger Balk van DUNO verkast in de zomer naar DOVO

Centrale verdediger Balk van DUNO verkast in de zomer naar DOVO

Jordi Balk is bezig aan zijn laatste maanden als speler van hoofdklasser DUNO. De centrale verdediger bereikte een akkoord met DOVO waar hij zijn handtekening plaatste onder een contract voor één seizoen, meldt de club uit Veenendaal op de officiële website. 

- Advertentie -

Grote achterban
De 25-jarige verdediger maakte in januari van dit jaar de overstap van FC Lienden naar de club uit Doorwerth. Op de voornoemde website legt Balk uit waarom hij er nu voor kiest om zich in de zomer van 2019 bij DOVO te melden. ,, Er waren een aantal clubs die mijn interesse trokken. DOVO was er daar één van. Door de grote achterban aan fans en sponsoren gebeurt er altijd wel iets op de club, die kritisch maar ook lovend is. Ik houd van dit soort clubs. Dit brengt namelijk het beste bij mij naar boven! Een prima keuze denk ik dan ook”, aldus de nieuwste aanwinst van DOVO.

Schotland
In zijn jeugdjaren speelde Balk onder andere voor SV Cothen en SV Houten. Vervolgens stapte hij over naar de jeugdopleiding van FC Utrecht om vervolgens te spelen voor FC Oss en het Schotse St. Patricks Athletic en Ross County.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES